En dag på blomsterlandet...

Fullt ös medvetslös på blomsterlandet idag. Men kul var det:) Fick plocka fram julgrejer samt göra lite blomsterarrangemang...
Märkte lite skillnad från förraårets julpynt och årets. I år verkar det var "stug-jul-tema"  förra året var det mer "mitt-moderna-hem-tema. Gillar årets bättre.
(bild från mobilen)

Denhär gjorde jag bland annat idag:) De som jobbar där visade hur de skulle se ut och så skulle jag och Isabell som oxå praoar där göra likadana...

Ett litet tips

För ett tag sedan köpte jag en ansiktskräm som skulle vara bra för torr hud. Och om den var, len som en babystjärt blir man.  Den är jättedryg, har använt den i kanske två veckor och man märker det knappt.
Tips!!!


Två veckors frihet, nästan

Imorgon börjar min paro och efter det är det höstlov. Kan ju säga att hela mitt höstlov blev fullbokat på två sekunder. Men det är bara kul!
Jag ska iaf prao på blomsterlandet i karlskrona, hoppas det blir skoj men jag har varit där och presenterat mig och så. alla verkar jättetrevliga, eller iaf minhandledare som jag har pratat med.
Här är fler bilder som jag tog igår. En riktigt fotodag hade jag.

En and, flera änder

Idag var jag ute och gick runt i byn. Kände för att bli 70 år äldre, gick till Konsum å köpte frallor för att sedan gå till sjön och mata fåglar. Detta gick inte riktigt som jg tänkte... Fåglarna var inte hungriga. Men lite fina bilder på den fick jag iaf;)
Imorgon åker jag till Karlskrona å så på måndag börjar jag min prao. :)

Höstfärger

Här ar en lite smygtitt på vad jag ska ha på mig imon (för alla som bryr sig då;) )eftersom hösten verkligen är här nu passar dehär höstfärgerna bra!
Ni får hela outfiten imon när jag kommer hem från skolan! Nu väntar dejt med kudden. Puss

Så var det ju dethär med att välja...

Om mindre än ett hlavår ska jag välja till gymnasium. Jag är 99,9% säker på mitt val men ska ev. få följa med elever på den skolan och linjen jag vill gå en dag för att se hur det är osv.
Vad ska ni välja, vad går ni för linje?Pink

Hello!
Nu har skolan börjar ordna till sig lite och alla jobbiga prov är snart över. Har bara ett kvar.
Här är en bild på min nya tröjja jag köpte när jag var i stan senast. I love...


Nu ska jag kolla Top Model!

Varför är solen gul?


spara eller slösa?

Tydligen får man nu för tiden inte ha sin idé för sig själv? Kolla bara på Tyra och hennes halsband eller vad det var som hon hade designat.
Här har vi ett till exempel, fast här är det lite mer skillnad på både pris och antigligen kvalitet, men så är det ju nästyan alltid man får vad man betalar för!


De från hve2have kostar nästan en tusenlapp mindre än de från Jeffrey Campbell... Fast jag tycket nästan att de första var snyggast!
Vad tycker ni?


Tror skolan har glömt att ungdomar faktiskt har LIV!!!

Herregus vad mycket det är i skolan nu! Till alla er som sa att 8an var jobbigare än 9an, NEJ! Sov typ 10 timmar inatt men är trött som ett as.
Skulle iaf. bara säga att jag lever och jag hoppas att ni gör det samma:)
Tack å hej leverpastej!!!!!!Megagammal bild från när jag å mamma var på nån såndär fotogrej:)


Forever alone...

haha nejdå, fast joo men inte på ett dåligt sätt. Pappa och Grazyna är iväg och jag är hemma själv. Men det är ju mysigt det med. Jag har lite cola, tvn och en brasa så nog klarar jag mig alltid:)
Nu sitter jag och kollar på fotbollen... ska fixa lite mat med, men det får bli senare. Orkar inte lyfta baken från soffan;)

Polo

Ursäkta min frånvaro i bloggen men jag har bara så extremt mycket läxor och prov nu innan höstlovet. Hinner inte med någonting känns det som. I tisdags satt jag och pluggade 2,5 timmar I STRÄCK!!!! ush
Men en liten runda tills stan har jag iaf lyckats klämma in;) Köpte bla. denhär snygga polon.
Polon är från Gina tricot.

RSS 2.0