Backpack

Har letat efter en ny väska hela sommaren men inte hittat någon, förrän nu. På top shop hittade jag dehär sjukt balla ryggsäckarna. Perfekt att ha till skolan senare i höst oxå. :)
 
 
Backpack
Nu kvarstår då bara problemet, vilken... Lutar åt den helgröna men den med nitar är ju inte fy skam den heller, Vilken tyckte du bäst om!?

Gårdagens outfit

Idag blev det 8 timmar jobb men imorgon blir det lite sovmorgon så det är ändån helt okej!  Här är iaf gårdagens outfit, det var ett tag sedan jag publicerade outfits kände jag... Måste skärpa mig...
 

Lata dagar i solen...

Lyckades tajma mina tre lediga dagar på rad med sommarens bästa väder! Jag och vän har chillat loss i Kalmar med glass och shopping, jag har varit ute med båten samt stickat ett par sockar(fick samtidigt världshistoriens fulaste och konstigaste bränna på benen!!)

Instagram

Tänkte börja lägga ut mina senaste instagrambilder här i bloggen. Eftersom jag bara har instagram på Ipaden blir det inte så jätrtemånga bilder i veckan men iaf så jag kan lägga upp dem här ibland.
Tycker ni detta är en bra idé? Släng in en komentar vetja :D
Här är iaf. de 6 senaste bilderna och vill ni följa mig har jag bytt namn till ebba_gustavsson .
 
 

Since 1947

 
Har spanat på dehär hur länge som helst nu och i förrgår blev de äntligen mina. Känner på mig att de kommer sitta på fötterna ganska många höst och sommardagar med för den delen i år, och nästa år :)
 
 
 

Hello you...

Har fått låna mormors dator eftersom min inte pallar mycket mer. Ska ladda över de bilder mm jag har i den sedan ska den... jag vet inte, bli överkörd eller ngt för nu är jag så sjukt trött på den. Därför har det inte blivit mycket till bloggning men jag ska försöka skärpa mig.
Tänkte visa mina nya väska som egentligen är en väska till en kikare men som jag tyckte passade mycket bättre på min axel :)
 
Fick denna plus kikaren(som jag vet exakt vart jag ska hänga i mitt rum hos pappa) som var i väskan av mormor, blev så glad! :D

Knited

Hittade mysigaste tröjan på monkis hemsida och om jag springer på den i affären ska den med hem!!
 
 
powder pink
 
 
Passar både till shorts när man sitter ute på sensommarkvällarna och i höst med en söt kjol och boots, eller varför inte tillsammans med raggsockor en mysig hemmakväll?

Status

 
Idag är jag ledig, ska ev. jobba lite ikväll. Har inte gjort någonting idag, skulle ta lite kort men inget blev bra så jag gav upp. 
Inget kul väder heller när man väl är ledig så jag har mest suttit i köket och knutit armband men snart ska jag gå bort till Ellen (hennes blogg är väl värd ett besök) och hitta på ngt kul! :)
 
Hur har ni det, har ni sommarjobb eller ligger ni i hängmattan och chillar? ;)

RSS 2.0